© Milorad Stokin

Misija

Dobro došli na Fragmente kulture!

Fragmenti  kulture su web lokacija Facebook stranice Fragmenti prošlosti.

Fragmenti prošlosti su pokrenuti krajem 2014. godine i do danas su stekli poverenje  55.000 korisnika Facebook platforme.

Autor stranice, njenog imena i urednik svih njenih sadržaja je Milorad Stokin, master muzički umetnik i pisac iz Beograda.

Svi sadržaji stranice vezani su za šira interesovanja njenog autora i sežu od visoke umetnosti, opšte i kulturne istorije do popularne kulture.

Jedan od glavnih ciljeva portala je da se posetioci upoznaju sa kulturnim nasleđem svoje nacije, a tako i sveukupne svetske baštine.

Web lokacija Fragmenti kulture postaviće sve težnje Fragmenata prošlosti na viši nivo. To će činiti putem autorskih tekstova, reportaža i intervjua, predstavljanjem institucija kulture, umetnika i kulturnih manifestacija, ali i pojedinaca koji promovišu kulturu putem interneta i društvenih mreža.

Krajnji cilj Fragmenata kulture je da vremenom prerastu u web lokaciju koja će značajno uticati na podizanje kulturne svesti u našoj sredini, kao i unapređenju odnosa prema kulturi i kulturnom nasleđu.

Dobrodošli na Fragmente kulture – vaš prozor u svet lepše stvarnosti!